Over ons

Hi!

Graag vertellen wij je op deze pagina wat meer over Rosafier. Rosafier is ontstaan uit “rosa” en “fier”, wat staat voor “roos” en “trots”. De roos staat symbool voor liefde, geluk, vreugde en genegenheid; hier hopen wij met onze prachtige handgemaakte zilveren sieraden bij jou aan bij te dragen! Wij willen dat mensen zelfverzekerd en trots door het leven gaan; immers ieder mens is uniek en verdient het om dit gevoel te ervaren. De stenen die verwerkt zijn in onze sieraden, hebben ieder voor zich een eigen betekenis en een bijzondere werking.

Naast een webshop vol met prachtige producten, vinden we persoonlijkheid ook ontzettend belangrijk. We willen de service bieden van een echte boetiek, maar dan online. Je kan daarom met vragen of advies altijd bij ons terecht. Ook vinden we het belangrijk dat je bestelling als een cadeautje verpakt wordt. Iets moois voor jezelf kopen doe je niet iedere dag, daarom moet het extra speciaal zijn!

Veel sieraden uit de collectie van Rosafier zijn handgemaakte, unieke items en daarom maar in beperkte hoeveelheid op voorraad. Wees er daarom snel bij met bestellen, want voor je het weet is jouw favoriete item uitverkocht!

Liefs,

Leonie