Privacy statement

Algemeen

Rosafier hecht grote waarde aan de privacy van haar klanten. Persoonlijke gegevens van bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Rosafier houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De site verkrijgt op verschillende manieren gegevens over de aanbieders en de andere bezoekers van de website. Dit privacyreglement geeft in het kort aan op welke manieren Rosafier dergelijke gegevens verkrijgt en hoe daar vervolgens gebruik van wordt gemaakt.

 

Cookies

Rosafier maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van deze site gemakkelijker voor je te maken.

 

Administratie

De door Rosafier verkregen persoonsgegevens worden opgenomen in een administratie, die overeenkomstig de Wet Persoonsregistraties en/of de Wet Bescherming Persoonsgegevens is aangemeld bij de Registratiekamer te Den Haag.

 

Apparatuur, programmatuur en IP-adressen

Om de dienstverlening zoveel mogelijk aan te passen aan de behoeften van bezoekers verzamelt de website gegevens (geen persoonsgegevens) over de apparatuur en programmatuur waarvan de aanbieders en andere bezoekers gebruik maken. Het betreft gegevens over de gebruikte browsersoftware (bijv. Google Chrome of Internet Explorer) en over de systeemsoftware (bijv. MacIntosh, MS Windows). Ook gegevens over het gebruikte beeldschermformaat worden verzameld. Voorts houdt Rosafier voor dit doel de IP-adressen van aanbieders en andere bezoekers bij. Al deze gegevens worden alleen in geaggregeerde vorm vastgelegd. We gebruiken uw IP-adres om problemen met onze servers te kunnen diagnostiseren en om onze site te kunnen beheren.

 

Beveiliging

Deze site heeft veiligheidsmaatregelen om het verlies, misbruik en wijziging van je persoonlijke informatie die onder ons beheer valt, tegen te gaan. Dit betreft het beveiligen van de server met de laatste veiligheidsupdates en het beveiligen van alle informatie met wachtwoorden en versleuteling van gegevens. Op Rosafier worden alle data verzonden via een beveiligde SSL-verbinding.

 

Persoonlijke gegevens

Het registratieformulier op onze site vraagt bezoekers ons contact informatie te geven (zoals een naam, het e-mailadres, telefoonnummer en woonplaats). Deze informatie wordt gebruikt om met de bezoeker te kunnen corresponderen, indien dat nodig is. Rosafier biedt de mogelijkheid om op je persoonlijke pagina je persoonlijke informatie te verwijderen of te wijzigen.

 

Wijzigingen

Rosafier behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Kijk daarom regelmatig op deze pagina of er wijzigingen zijn.

 

Contact

Contact opnemen met Rosafier indien u vragen heeft omtrent de privacy policy, de handelswijzen van deze site of uw ervaringen met deze website, dan kunt u contact opnemen met Rosafier:

Rosafier
Havenhoofd 21
4731 MM, Oudenbosch
Nederland

info@rosafier.nl
06-57160372

Kvk-nummer: 72248246
BTW-identificatienummer: NL216487432B01